dilluns, 8 de juny de 2015

A Coachella, la música tant li fa

He escollit un article del diari El País, de la secció d'estil, amb el títol "A Coachella, la música tant li fa".
Coachella, originariament és un festival de música alternativa a Indio, California. Ara però, s'ha convertit en un punt de trobada de famosos i en una oportunitat per a les firmes de moda.

He escollit aquest article perquè jo vaig descobrir aquest festival va uns quants anys, quan encara tenia l'essència de festival de música alternativa (la que a mi m'agrada), i he pogut veure com en un petit període de temps aquest festival s'ha convertit en una passarel·la.
Una altre raó per la qual l'he escollit és perquè jo sempre he sigut partidària de que l'originalitat és més valuosa que no pas anar a la moda i ser acceptat per els altres (cosa que implica ser com els altres i perdre la teva personalitat).

A aquest festival, com diu Kym Taylor Bennett, editora d'estil de la revista Noisey, que cobreix Coachella des de fa una dècada, <<Tothom usa serrells, tothom porta flors als cabells, Ray-Ban i pantalons curts de cintura alta deixant veure el seu darrere. Tothom sembla igual. És només una massa de festivalers genèrics>>, diu també que <<Això és el que significa mainstream (massa vist, poc original): tothom portant lleugeres variacions del que porta tothom>>.

                         

1 comentari:

  1. Molt interessant la teva tria!
    Per corregir: UNA ALTRA RAÓ (tot és femení)

    ResponElimina