dissabte, 20 de desembre de 2014

Crítica de sistemes educatius sense finalitat

Des de fa pocs anys, a Maçanet de la Selva es va posar en funcionament una nova escola ja que el nombre de nens havia augmentat considerablement i l'escola Sant Jordi, la de tota la vida, no donava abast. Els problemes van sorgir quan la gent va veure que la nova escola Bellavista, que treballen per dir-se "Les Arrels", tenia un sistema educatiu una mica diferent del convencional, i el que s'utilitzava a la escola vella.
Escola Sant Jordi

En quant a diferent, la referència és a que fan activitats que normalment no s'ofereixen com per exemple ioga, teatre... i aquestes activitats es fan durant la franja horària de la tarda, és a dir, a la tarda no es fa classe i tampoc són gaire estrictes amb la puntualitat i els horaris, entre altres coses.

Escola Bellavista
Personalment penso que l'escola Bellavista rep moltes crítiques pel seu funcionament. Si a una família no és partidària d'aquesta, que porti als seus fills a l'escola Sant Jordi i que no se'n preocupi més, i així a la inversa. Perquè si els fills d'una família estan rebent l'educació, sigui la que sigui, que els seus pares han escollit per a ells, no veig la finalitat de criticar la que no reben ja que no els hi afecta.

1 comentari: